Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die interim Interaction Designer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Interaction Designer voor een retailer:

Essentie van de opdracht: als Interaction Designer ben je werkzaam binnen verschillende cross-functionele teams waar veel designwerk op jou ligt te wachten. Jij gaat meedenken over het design van de retailer, weet hoe je moet omgaan met grids en hebt daar ook ruime ervaring mee. Jij hebt ervaring met UX-research, weet hoe je wireframes creëert en daarnaast weet jij hoe je gebruikerswensen en -doelen naar concrete specificaties en mockups en prototypes vertaalt. Jij bent snel van grote toegevoegde waarde omdat jouw designs meteen conversie-verhogend zijn. Daarnaast heb je ervaring met Ecommerce.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 27-01-2020 en de beoogde start is per direct, minimaal 8 uur per week, voor in ieder geval 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +3120 800 6004

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim