Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Interaction Designer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Interaction Designer voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: binnen het UX speelveld ben jij als interaction designer gek op het in elkaar zetten van ingewikkelde flows, het oplossen van puzzels en ben jij een ster aan de technische kant van het vak. Je gaat je bezig houden met een groot project dat na de zomer live gaat. Het project ziet op de zakelijke markt (B2B) en als zelfstandige weet jij precies wat een ondernemer nodig heeft van een bank. Jij hebt de skills op het gebied van Axure en Sketch en gaat samenwerken in een multidisciplinair team. Door jouw bak aan ervaring weet jij iets heel complex doen voorkomen alsof het gewoonweg heel eenvoudig is. Ervaring bij een financiële dienstverlener is mooi meegenomen!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 12-07-2019 en de beoogde start is per z.s.m., 32 tot 36 uur per week (in overleg), voor minimaal 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim