Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Intern Corporate Communication Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Intern Corporate Communication Specialist voor een uitgeverij:

Essentie van de opdracht: als Intern Corporate Communication Specialist ben je verantwoordelijk voor de jaarlijkse planning, inzet en evaluatie van werknemerscommunicatie en leiderschapscommunicatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het rapporteren over het succes van interne campagnes en initiatieven door bijhouden en analyseren van gegevens, het creëren en uitdragen van speeches van de Raad van Bestuur (CEO en CFO), en plannen van/toezicht houden op werknemersevenementen en webinars. Werk met leiders en HR aan organisatorische veranderingen/aankondigingen. Ook werk je aan nauwe afstemming met externe en interne communicatie en merkenteam (incl. PMO) om af te stemmen. Je geeft leiding aan een team van 3 personen en zorgt dat zij hun doelen bereiken. De beheersing van de Engelse taal is een must, Nederlands is een pré. Ben jij goed in communicatie, sterk in leidinggeven, een echte teamplayer en kan jij goed schrijven? Dan zoeken wij jou! 

Deze aanvraag is binnengekomen op 05-08-2022, per direct, voor minimaal 36 uur per week, hybride (3 dagen Alphen a/d Rijn, verder thuis).

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim