Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interne Communicatieadviseur die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Interne Communicatieadviseur voor een gemeente.

Essentie van de opdracht: jij bent een allround communicatieprofessional die beschikt over goede adviesvaardigheden. Daarbij steek jij graag de handen uit de mouwen, kunt communicatieplannen schrijven en uitvoeren. Jouw interesse ligt bij schrijven, online en video, en jij hebt een voorkeur voor interne communicatie. Jij draagt bij aan de doelgroepgerichte communicatie voor de ontwikkelingen in de bedrijfsvoering. Jij weet hoe je jouw collega’s zo goed mogelijk informeert, betrekt, verbindt en enthousiasmeert. Samen met een klein intern team werk je aan de uitvoering van de communicatiestrategie. Daarnaast is ervaring binnen een gemeente een pré!

Deze aanvraag is binnengekomen op 24-03-2020 en de beoogde start is 1 april, 32-36 uur per week, tot het einde van het jaar.

Omgeving : Zuid-Holland

Interesse? Meld je hieronder aan!

Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 53 12 80 02

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim