Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Interne Communicatieadviseur die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Interne Communicatieadviseur voor een gemeente:

Essentie van de opdracht: jij draagt op strategisch niveau bij aan de doelgroepgerichte communicatie over de ontwikkelingen in de bedrijfsvoering. Daarnaast bewaak jij de voortgang en voer jij ook graag uit. Jouw uitdaging is het zo goed mogelijk informeren, betrekken, verbinden en enthousiasmeren van jouw collega’s. Je wordt onderdeel van een klein team van interne communicatieprofessionals. Met hen zorg jij voor de voortgang van de communicatiestrategie, zowel op corporate- als middelenniveau. Jij zoekt actief de verbinding met inhoudsdeskundigen en vakgenoten van de directie Communicatie.

Let op! Deze rol is op projectbasis.

Locatie: Zuid-Holland

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 14-04-2020 en de beoogde start is per 1 mei, 28 uur per week, voor een periode van 4 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 53 12 88 02.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim