Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim IT Project/Implementatie Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim IT Project/Implementatie Manager voor een retailer:

Essentie van de opdracht: als IT Project/Implementatie Manager zal je je bezighouden met het ontwikkelen en monitoren van projectplannen. Er is een strakke Project Management structuur. Dit komt door de complexiteit. Jij houdt je bezig met de technology delivery. In het proces ondersteun je de Sr. Director Commercial IT (leider van eCom technologie). Je ondersteunt de technology delivery organisatie op gebied van project management, planning, reporting etc. en zorgt (waar mogelijk) dat de juiste mensen worden vrijgespeeld om hun focus te behouden op delivery. Daarnaast ondersteun je bij algemene procesdocumentatie en ontwerp je een ‘blauwdruk’ voor het internationale gebruik voor toekomstige rollouts van het platform. Je ontwerpt een testplan en organiseert de test fase. Ben jij een sterke technology Project Manager? Heb jij ervaring in de eCom en rollout van programma’s? Ben jij communicatief ijzersterk en kent het stakeholdermangement geen geheimen? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 25-10-2022, per direct, 4-5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +31 6 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim