Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Junior E-Mail Marketeer voor een grote Retailer

Essentie van de opdracht: als Junior E-mail Marketeer ben jij verantwoordelijk voor de uitvoer van internationale e-mail marketing campagnes. Dagelijks zorg dragen voor kwalitatief verkeer naar de websites of direct naar de winkels. Een kerntaak is het uitvoeren, opzetten en creëren van nieuwe e-mails, het laten groeien van de mailmarketing database, zowel kwantitatief als kwalitatief. Je zal nauw samenwerken met de andere marketeers, designers en het digital team. Ervaring met E-mail marketing platformen, Selligent en Google Analytics 360 is mooi meegenomen!

De aanvraag is binnengekomen op 21-09-18, en de beoogde start is per oktober.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim