Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Lead Product Owner die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Als Lead Product Owner  zet jij je in om de berichten activiteit  over domeinen en bedrijfstakken te digitaliseren, af te stemmen en te verbeteren. Je zal samen met een team de communicatie richtlijnen creëren, het ontwerp van de berichten optimaliseren, en een gestandaardiseerde manier van werken ontwikkelen. Je begeleidt een team in het ontwerpen van een programma dat het mogelijk maakt in alle bedrijfstakken conforme, relevante en persoonlijke berichten op te stellen voor de klanten van het bedrijf. Heb jij ervaring in projectmanagement en begrijp jij de IT- en data aspecten van klantcommunicatie en marketing? Vind jij het leuk in een multidisciplinair team te werken, en ben jij proactief en sterk in het verbinden van mensen? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 10-03-2022 en de beoogde start is per direct, voor 4-5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +31 6 30506285of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim