Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Lead Product Owner die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Lead Product Owner voor een Financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Lead Product Owner heb je een grote impact door visie te bieden en de digitale/menselijke ervaring te realiseren voor diverse kanalen. Je geeft leiding aan 7 teams waarbij je samen met de Product Owners de visie definieert & uitvoert. Je hebt een HR-verantwoordelijkheid voor 4 Product Owners. Je haalt al het potentieel uit de digitale kanalen om het bedrijfsmodel te veranderen met een sterke focus op continue levering en continue leren. Je bent een rolmodel op het gebied van probleemoplossing en het bottom-up signaleren van (continue) verbeteringen.

Jij hebt 5+ jaar ervaring in een digitale ontwikkelomgeving, waarvan minimaal 2 jaar in een leidinggevende functie. Ook heb jij aantoonbare ervaring al Lead Product Owner of Product Owner of vergelijkbare rol; het beheren van complexe innovatieve omgevingen; bewezen staat van dienst in digitale transformatie, gespreks-al en digitale assistenten. 

Heb jij kennis & ervaring met sturing op Agile manier van werken en de SCRUM methode, sterke vaardigheden op het gebied van stakeholdermanagement op verschillende niveaus, én kan jij werken en redeneren op master/universitair niveau? Dan zoeken wij jou! 

Deze aanvraag is binnengekomen op 03-10-2022, per direct, voor minimaal 32 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim