Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene de Lead Product Owner die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Lead Product Owner voor een financiële dienstverlener.

Essentie van de opdracht: Als lead Product Owner (binnen Marketing Automation) rapporteer je aan de directeur E-commerce. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle digitale sales en marketing activiteiten voor de retail tak. Het doel is om klanten steeds beter van dienst te zijn en letterlijk de customer experience opnieuw uit te vinden en sterk te verbeteren. We geloven dat dit kan door data en technologie te gebruiken om alle klanten een unieke persoonlijke en relevante ervaring te geven. In hoe we met hen communiceren, hoe onze site eruit ziet of hoe onze apps en services zijn. Altijd helemaal op maat voor jou als klant op maat gesneden.

Je bent in staat om leiding en richting te geven aan het verwezenlijken van deze visie. Dit doe je enerzijds door samen met je collega’s van Data & Analytics en IT te werken aan het herinrichten van ons marketingtechnologie landschap. Anderzijds door de E-commerce teams mee te nemen in de nieuwe mogelijkheden en hen te helpen meer resultaat uit de marketing activiteiten te halen. Een fors aantal business- en IT-teams zijn gealloceerd om met jou deze uitnodiging aan te gaan. Aan jou om hen te helpen met de juiste visie en prioriteiten.

-Ervaring als PO van één of meerdere agile teams
-Je hebt diepgaand begrip van de mogelijkheden van data analytics en technologie binnen het marketingvakgebied, incl. marketing automation tooling als een DMP/CDP etc.
-Bewezen track record in het leiden van een change programma/
-Je begeeft je met gemak en behendig op het snijvlak tussen business, data en IT afdelingen.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 18-07-2019 en de beoogde start is per 1 augustus, 32 tot 36 uur per week (in overleg), voor minimaal 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim