Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Loyalty Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Loyalty Manager voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Loyalty manager ben je verantwoordelijk voor de strategie en uitvoering van activiteiten om de klanten te betrekken en te behouden. Met behulp van voordelen, ervaringen en beloningen genereer je lange termijn betrokkenheid. De rol valt binnen het marketing team en heeft raakvlakken door de hele organisatie. Je rapporteert aan de marketing directeur en geeft leiding aan een loyalty specialist. Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van de loyalty strategie, communicatiekalender en roadmap voor ontwikkeling en testen van nieuwe programmaonderdelen. Je creëert een duidelijk beeld van verschillende klantprofielen op basis van data en onderzoek. Ken jij de weg met Sales Force CRM en Power BI? Heb jij ervaring binnen Retail en passie voor klantinzichten gecombineerd met een datagedreven mindset? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken voor deze opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 03-05-2022 en de start is per direct, voor 32 – 40 per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of via +31 6 53 12 88 02

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim