Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Merchandise Manager E-commerce die wij zoeken? Lees dan snel verder! SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Merchandise Manager E-commerce voor een retailer

Essentie van de opdracht: Als Merchandise Manager E-commerce ben jij organisatie breed verantwoordelijk voor alle product gerelateerde componenten binnen de Europese online winkels. Jij zorgt ervoor dat de product strategie effectief geïmplementeerd wordt over de verschillende online producten en productgroepen. Je werkt nauw samen met category management en buying, en zorgt met jouw merchandising team voor de optimale product selectie en juiste inventaris op de Europese websites. Je bezit aantoonbare people management skills, en bent de schakel tussen het hoger management, interne stakeholders en jouw team.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 25-03-2021 en de beoogde start is per april, voor 4 a 5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +31 6 10 595 623 of via flovanderhorn@sqiq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim