Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Manager Promotions die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Manager Promotions voor een retailer:

Essentie van de Opdracht: Als Manager Promotions ben je lid van het management team en ben jij de visionaire en inspirerende teammanager van een ongeveer vijf collega’s. Hierin stuur je een ondernemend en een autonoom team aan en help je hun expertises verder uit te bouwen. Daarnaast ben je de drijvende kracht bij het aanwakkeren van leesbevorderende initiatieven. Je  ontwikkelt samen met de redactie specialisten een strategie, door bijvoorbeeld sociale media platforms in te zetten, om het aantal mogelijke lezers van het eigen online magazine te vergroten en hen te bereiken en inspireren om meer boeken te kopen. Je schakelt veel met onze marketing collega’s om ons commerciële en maatschappelijke doelen te behalen, zo stuur je aan op commerciële en maatschappelijke doelen. Tot slot ben je (mede)verantwoordelijk voor jouw domeinen binnen het team en zorg je ervoor dat de doelen goed zijn afgesteld. Lijkt het jouw leuk snel te schakelen met stakeholders, zowel binnen als buiten commercie? Kun jij strategisch denken, functioneel managen en operationeel aansturen? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 17-06-2022 en de start is per direct, voor 4 à 5 dagen per week voor minimaal 3 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn den Bos via flovanderhorn@sqiq.nl via +31 6 10595623.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim