Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Marcom Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Marketing Communicatiespecialist voor een belangenvereniging:

Essentie van de opdracht: Als Marketing Communicatiespecialist heb jij ervaring met het werken in multidisciplinaire teams. Om snel aan de slag te kunnen is ervaring in de financiële dienstverlening een vereiste. Daarnaast deins jij niet terug in discussies, bent creatief en flexibel. Door collega’s word jij gezien als een echte teamspeler en kijk jij verder dan je eigen vakgebied. Je speelt namelijk een grote rol bij het in de markt zetten van een nieuw product en bent samen met de andere teamleden verantwoordelijk voor dit project. Hierbij is het managen van stakeholders van groot belang. 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 16-12-2019 en de beoogde start is per 7 januari, 32 tot 36 uur per week, voor minimaal 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 531 28 802

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim