Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Online Marketeer Media die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Marketing Project Manager voor een mediabedrijf (start-up).

Essentie van de opdracht: als Marketing Project Manager binnen een start-up weet jij wat er wordt verstaan onder een ‘aanpakkersmentaliteit’. Jij snapt online marketing, weet hoe je bureaus kunt aansturen, challengen én chasen. Daarnaast ben jij bekend met subscription-models, heb jij kennis van adwords, social advertising en display. Stakeholdermanagement is een van je favoriete bezigheden en daardoor begrijp jij de dynamische omgeving van een start-up en weet hoe je snel moet schakelen.

Locatie: Hilversum

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 20-02-2020 en de beoogde start is per direct, 36 uur per week, voor minimaal 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 531 28 802

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim