Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Interim Marketing Specialist CX die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Marketing Specialist CX voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Jij bent een ervaren marketing specialist en uitvoerend sterk waardoor je dingen voor elkaar krijgt! Je begrijpt hoe je stakeholders managet in een veranderende omgeving en neemt je collega’s mee in een servicegerichte en data gedreven werkwijze. Als Marketing Specialist CX ontwikkel, coördineer en optimaliseer je klantdialogen. Daarvoor maak je gebruik van e-mail, bankmail, in app banners, direct mail en een belteam. Je zorgt voor 1 op 1 trigger marketing, klanten actiever maken en conservatief concept verkopen. Ook ken jij je weg in trigger based marketing en bestaande klanten upsellen. Daarnaast optimaliseer je de landingspagina’s op de website en welke daarin betrekking hebben op Vermogensbeheer. Bij voorkeur heb je E-commerce ervaring binnen een multichannel-omgeving, liefst financieel. 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 30-01-2020 en de beoogde start is per eind februari, 36 uur per week, voor minimaal 4 maanden.
Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 531 28 802.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim