Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Medior Campaign Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Medior Campaign Marketeer voor een uitgeverij:

Essentie van de opdracht: Als Medior Campaign Marketeer ben je (mede)verantwoordelijk voor het plannen, ontwikkelen en realiseren van de marketingcampagnes. Je leidt de campagnes in goede banen, waarbij je rekening dient te houden met de vastgestelde doelen, deadlines en toegewezen budget. Het opzetten van een succesvolle campagne begint met een duidelijke doelstelling en klant inzichten die samen met de Go To Market Marketeers bepaald worden. Samen met een team brainstorm je over de scope en invulling van campagnes. Je signaleert proactief kansen om nieuwe campagnes of varianten in te zetten en koppelt deze terug aan het team. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de externe partners (copy, opmaak, vertaling etc.) en zorg jij voor informatiedoorstroming naar betrokken stakeholders. Tot slot voer je de marketingcampagnes uit volgens de campaign brief in de verschillende tools om zo de meest effectieve campagne te volbrengen. Denk hierbij vooral aan onze owned kanalen (marketing automation (Eloqua), offline marketing, Oneweb website) om de juiste content onder de aandacht te brengen bij onze prospecten en/of klanten. ben jij tech-savy, hands-on en resultaatgericht? Heb je ervaring met het uitvoeren e-mail marketing en online advertising? En heb je werkervaring in de B2B-omgeving? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 07-06-2022, per direct, 32-40 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim