Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben of ken jij de interim Communicatieadviseur die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatieadviseur voor een overheidsinstelling.

Essentie van de opdracht: als allround communicatieprofessional ben jij bezig met de toekomst en voel je veel affiniteit met groen denken en leven. Een belangrijk energietransitie plan waarbij het terugdringen van CO2 uitstoot bovenaan staat is wat er naar buiten gecommuniceerd moet worden. Jij wordt samen met een team verantwoordelijk voor het vormgeven en uitvoeren van de communicatiestrategie die bijdraagt aan de doelen van het programma energie transitie. Ook zorg jij voor de communicatieve verbinding creëren met gerelateerde thema’s. 

Ben jij een stevige communicatieadviseur met interesse in duurzaamheid? Heb je ervaring binnen een overheidsinstelling? Dan is dit misschien wel een rol voor jou. 

Let op: deze opdracht is op projectbasis!

De aanvraag is binnengekomen op 30-07-2020, en de beoogde start is z.s.m., 32-36 uur per week. De opdracht duurt minimaal tot het einde van het jaar.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Tess Hoens, via +31 6 464 27 010 of tesshoens@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim