Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Medior Communicatiespecialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Medior Communicatiespecialist Digital voor een Financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Als Communicatiespecialist Digital ga je aan de slag met teksten op de website en op de portalen. Dit kunnen informatieve teksten zijn, maar kan ook een ook een persuasieve tekst zijn om klanten te activeren om bepaalde acties te ondernemen. Zoals content klanten helder uitleggen hoe ze het beste een inlogflow van Mijn omgeving kunnen doorlopen. Verder ben je verantwoordelijk voor de regie en het beheer van alle generieke veelgestelde vragen en hun interne kennisdatabase die onder andere wordt geraadpleegd door collega’s van de servicedesks. In deze nieuwe rol sta je midden in de organisatie en heb je te maken met een groot veld van diverse stakeholders.Lijkt het jou leuk om samen te werken met verschillende teams? Ben je digital savy, Neem je graag initiatieven? En ga je geen uitdaging uit de weg? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 23-05-2023 en de beoogde start is per direct voor 32 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285of via mitchwesten@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim