Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Medior Content Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Medior Content Specialist voor een Financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Medior Content Specialist ben jij samen met het e-commerce team verantwoordelijk voor de productie en het continue optimaliseren van de content. Je werkt dus actief mee aan de klanttevredenheid, het aantrekken van nieuwe klanten en de merkbeleving van diverse digitale kanalen. Samen met de (Digital) Marketing Experts en data analisten verzamel je daarbij bruikbare inzichten die je vervolgens door vertaalt naar aantrekkelijke content. Het hoofddoel van ons team is nieuwe leads binnenhalen via de website en het informeren
en inspireren van onze bestaande klanten. Hier draag je actief aan bij. Heb jij minimaal 3 jaar ervaring als content specialist, werk je gestructureerd & zelfstandig en ben je een echte teamplayer? Dan zoeken wij jou! 

Deze aanvraag is binnengekomen op 01-08-2022, per direct, voor 3-5 dagen (min. 32 uur) per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim