Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Medior Content Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Medior Content specialist voor een financiële dienstverlener.

Essentie van de opdracht: Als content specialist ga je content (voornamelijk copy) plaatsen op de digitale kanalen (web, e-mail, mobile, social) van een nieuwe platform. Jij publiceert content proactief en reactief conform style guide, tone of voice en CX/UX design. Je bent verantwoordelijk voor webredactie; centraal loket voor verbeteringen, verstoringen en nieuwe wensen. Je identificeert verbeteringsmogelijkheden t.a.v. bestaande content en neemt deel aan projecten en adviseert over content beheer en – verbeteringen voor externe communicatie. Als het grotere wijzigingen betreft stem je dat af met ICT. Je bent dus een ervaren copywriter (minimaal 4 jaar), ervaring met copy voor app/web omgevingen en ervaring met content management tool Hippo (Bloomreach) en Selligent is een pre.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 14-12-2020 en de beoogde start is per februari 2021, voor 32 uur per week.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan en vernoem hierbij de titel van de interim aanvraag.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met Kiki van der Ben, kikivanderben@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim