Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Medior E-Shop Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Medior E-shop Manager voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Medior E-shop Manager ben je mede verantwoordelijk voor de totale klantreis en de commerciële resultaten. Deze commerciële resultaten analyseer je en je neemt (passende) maatregelen die hierop aansluiten. Je ontwikkelt een visie en strategie over de online proposities. Je initieert, leidt en realiseert projecten die bijdragen aan de gestelde doelstellingen van e-commerce. Zo optimaliseer je met een multidisciplinair team het assortiment, de online winkel, de promoties en de inzet van marketingmiddelen. Je schakelt veel met leveranciers en je draagt de verantwoordelijkheid voor het opstellen van de targets. Tot slot initieer, onderbouw en realiseer je jouw innovaties door relevante A/B testen op te zetten. Lijkt het jou leuk om snel te schakelen tussen leveranciers en interne stakeholders? Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij jij je bezig houdt met het verhogen van de online én omnichannel sales, conversie en klanttevredenheid? En kun je oplossingen bedenken om de waarde van het winkelmandje, de winstgevendheid en de NPS te verhogen? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken voor deze opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 17-06-2022 en de start is per direct, voor 4 à 5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via mitchwesten@sqiq.nl of via +31 6 30506285.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim