Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Project Manager IT die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Project Manager IT voor een start-up:

Essentie van de Opdracht: Als Project Manager IT geef je leiding en ondersteun je het IT team en neem je het voortouw in de projecten.  Je begeleidt het omzetten van de functionele design aspecten naar de technische aspecten. Als onderdeel van een snelgroeiende startup in de gezondheidsbranche help je met het ontwikkelingen en optimaliseren van diverse platformen. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het onderhouden van verschillende stakeholders in de organisatie en je brengt iedereen op één lijn voor het project. Je werkt samen met Product Owners om te verzekeren dat de technische onderdelen werken en de juiste content op de diverse platformen te vinden is. Daarnaast optimaliseer je de processen. Heb jij ervaring als Project Manager, passie voor technologieën en goede communicatie skills? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 27-09-2022 en de start is per direct, voor 4 dagen in de week.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via +31653128802 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim