Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Medior Projectmanager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Medior Projectmanager Scale-Up voor een Financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Als Medior Projectmanager ben je (mede)verantwoordelijk voor het optimaliseren van de online marketing campagnes. Denk daarbij aan het beheren van de website, e-mailmarketing en de sociale media, met name LinkedIn. Hierin is het belangrijk dat je je eigen creatieve ideeën, input en initiatieven hebt en omzet in acties. Ook ben je continue bezig met het werven van nieuwe geregistreerden die aansluiten bij het team. Je werkt graag zelfstandig maar weet ook goed te schakelen met collega’s. Tot slot ben je bezig met het onderhouden en de vormgeving van relaties, dit gebeurt in overleg met de partners. Neem jij graag initiatieven? Zie jij kansen en kan jij deze opzetten in acties? En ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken voor deze opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 24-06-2022 en de start is per direct, startend met 8 uur per week, uitbreidend naar meer uren per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of via +31 6 53128802.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim