Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Online Copywriter die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Copywriter voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als online copywriter schrijf je eigen digital content en herschrijf je digital content die is voorbereid door anderen. Je zorgt ervoor dat deze content gemakkelijker gevonden kan worden via externe zoekmachines en de interne zoekmachine. Je bouwt zelf je eigen pagina’s, emails en andere berichten formats in de content management systemen. Je gebruikt daarbij een combinatie van je on- en offline klankinzichten en je up-to-date online copywriting skills. Je schrijft zowel korte als langere teksten voor de eigen website en andere eigen en betaalde online media. Je redigeert teksten van collega copywriters om de kwaliteit van onze content elke dag weer een stapje beter te krijgen. Je werkt in een multidisciplinair team met 10 andere collega’s. Binnen het team heb je alle expertises om je heen om ideeën van A tot Z uit te werken. Denk aan (digital) marketeers, customer journey specialisten, copywriters en dataspecialisten.  Jij bent samen, met de andere copywriter, verantwoordelijk voor alle content en klant communicatie rondom KYC en Data Quality trajecten. Denk aan de copy van e-mails en DM’s maar ook content voor op de ABN AMRO website. Naast het schrijven van copy ben je ook verantwoordelijk voor het bouwen en optimaliseren van webpagina’s in het CMS en bouwen van e-mails. Ben jij creatief, ondernemend en pragmatisch? Snap jij exact hoe je klanten online  bereikt met jouw content? En heb jij ervaring en affiniteit met het werken in content management systemen? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 10-03-2023, per direct, voor 36 uur in de week in Amsterdam (hybride).

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim