Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Interim Online Copywriter voor een Financiële Dienstverlener

We hebben wéér een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

De essentie van de opdracht betreft het volgende: Je zult nauw samenwerken met online sales. Ook zul je in samenwerk met de Content Manager een zwaartepunt weten te creëren en weten in te bouwen in het Tridion systeem. Met CMS zul je ook veel aan de slag zijn. Het betreft een klus waarin je veel productie zult draaien. De focus zal liggen op commerciele teksten, met name short copy. Informatieve langere teksten zullen ook voorbij komen, maar dan met name het redigeren daarvan. Verder ligt de verantwoordelijkheid voor de sociale interactie bij jou. Dit betekent dat je teksten gaat aanpassen, interne zoekmachines zal optimaliseren en makkelijk kunt schakelen met/naar stakeholders. 
Als online copywriter schrijf je eigen content en herschrijf je door derden aangeleverde content. Daarbij gebruik je de meest recente inzichten op het gebied van SEO en online content. Door jou wordt content gemakkelijk gevonden  via externe zoekmachines (als Google) en de interne zoekmachine (Enrise). Je schrijft teksten zodanig dat bezoekers willen doorlezen op de site en overgaan tot het afnemen van diensten of producten. Kortom: je draagt dus bij aan de funneloptimalisatie van bereik, bezoek, respons, conversie, aanvraag/verkoop en omzet vanuit jouw copy specialisme.

Wie ben jij?

Je hebt kennis van taal-/communicatiekunde en/of School voor journalistiek op HBO/WO niveau met minimaal 4 jaar ervaring in posities binnen een online omgeving.
Kennis van en ervaring met online communicatie, search, optimalisatie en e-commerce.

De aanvraag is binnengekomen op 12-12-17, en de beoogde start is per begin januari.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn voor meer interessante opdrachten https://www.linkedin.com/company/sqiq/ 

Tijdelijk de beste!

meld je aan Terug naar interim