Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Data Analist voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: Als online data analist ben jij verantwoordelijk voor de draai naar digital. De druk ligt hoog, want jij bent degene die de hele website responsive mag (moet) maken. Overal liggen analyses aan ten grondslag. Zo analyseer je bijvoorbeeld welke klanten afvallen tijdens het online aanvragen/searchen op een product, en wat deze klanten daadwerkelijk kenmerkt. Denk bijvoorbeeld ook aan processen als het aanschaffen van betaalproducten voor particulieren maar ook aan services zoals passen blokkeren. Kortom, jij bent als data analist verantwoordelijk voor de oplevering van concrete en uitgebreide analyses ten behoeve van funnel- en conversieoptimalisatie. En zorgt zo dus voor betere inzichten. 

Een goede ervaring met Adobe Analytics is vereist. Verder kun je goed uit de voeten met Excel en SQL. 

De aanvraag is binnengekomen op 23-04-18, en de beoogde start is per begin mei.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +316 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim