Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Online Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Marketeer voor een financiële dienstverlener.

Essentie van de opdracht: deze financiële dienstverlener zoekt een Online Marketeer met een specialisatie in social én display.  Jij gebruikt jouw creatieve inslag om targets te halen en laat zien hoe je display en social hierbij inzet! En als Online Marketeer binnen de e-commerce-afdeling ben je lid van een multidisciplinair team.  Je werkt nauw samen met online data- of salesspecialisten, online model & form developers, copywriters en contentmanagers. 

Je hebt de drive om op hoofdlijnen de complexiteit van de technische en procesmatige ontwikkelingen binnen het domein te begrijpen, zonder zelf de specialist te worden. Je bent resultaatgericht en snapt de Agile mindset. Richting interne stakeholders zorg je voor draagvlak voor nieuwe initiatieven. Je bent altijd op de hoogte van marktontwikkelingen en best practices in online self servicemarketing.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 29-04-2020 en de beoogde start is per z.s.m., 40 uur per week, voor een periode van minimaal 3 maanden met kans op verlenging

Interesse? Meld je hieronder aan! Tess Hoens, via tesshoens@sqiq.nl of bel +316 464 27 010.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim