Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Online Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Marketeer voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: als Online Marketeer binnen de e-commerce-afdeling van ben je lid van een multidisciplinair team met een eigen focus op Lenen en Hypotheken. Je werkt nauw samen met online data- of salesspecialisten, online model & form developers, copywriters en contentmanagers. Je bent resultaatverantwoordelijk voor het in de markt zetten en gebruik van online (self-service) functionaliteiten voor onze hypotheekklanten, waarbij je gebruik maakt van on- en offline data en stuurt op de beste klantbeleving. Daarnaast ben je de aanjager van de kanaalverschuiving naar online, zorg je dat klanten online blijven door het opzetten van relevante boodschappen via onze app, mobiel of desktop en stuur je op (assisted) self-service.

Je hebt de drive om op hoofdlijnen de complexiteit van de technische en procesmatige ontwikkelingen binnen het hypotheek-domein te begrijpen, zonder zelf de specialist te worden. Je bent resultaatgericht en snapt de Agile mindset. Richting interne stakeholders zorg je voor draagvlak voor nieuwe initiatieven. Je bent altijd op de hoogte van marktontwikkelingen en best practices in online self servicemarketing. Blik naar buiten dus; ook als het gaat over de concurrent gaat. Deze inzichten vertaal je direct naar goed converterende, klantvriendelijke proposities en bankbrede campagnes in het online self service domein.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 27-06-2019 en de beoogde start is medio augustus, 32 tot 36 uur per week (in overleg), voor 6 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim