Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Marketeer.

Essentie van de opdracht: deze zorgverzekeraar is op zoek naar een Online Marketeer voor online verkoop en campaigning. Je gaat deze zomer campagnes opzetten om deze vervolgens in oktober los te laten en veel nieuwe klanten te werven. Dit doe je samen met een andere Online Marketeer en de Product Owner om de business te optimaliseren. Daarbij zullen jullie ook de bureau’s aansturen die meewerken.

Ben jij niet bang om in een organisatie te werken die constant in beweging is, sta je stevig in je schoenen en heb je een echte hands-on mentaliteit? Kan jij in korte tijd campagnes opzetten en doorvoeren voor honderd duizenden klanten? Dan is dit de klus voor jou! 

De aanvraag is binnengekomen op 14-06-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim