Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Interim Online Marketeer voor een Retailer

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

De essentie van de opdracht betreft het volgende: Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor branding en het behalen van awareness doelstellingen. Jij zorgt ervoor dat het bedrijf verzekerd is van een sterke brand positie.

Je stelt display en mobile campagnes op voor verschillende producten en zorgt voor dagelijkse optimalisatie van online media uitgaven. Daarbij ben je verantoordelijk voor het genereren van zoveel mogelijk verkeer richting de website en zorgdraag je voor succesvol search advertising campaigns, ook in cross-boarder markets. Jouw focus als online marketeer ligt namelijk niet alleen op Nederland, maar ook op België

Je maakt iedere campagne winstgevend en test die winstgevendheid aan de hand van A/B testen. Vanuit een data gedreven perspectief vertaal je marketing strategieën tot acties, en je werkt met grote budgetten.

Wie ben jij?

Je bent innovatief en klantgericht. Resultaatgerichtheid is een eigenschap die jou goed past. Ervaring als online marketeer bij een retailer is een pre. Verder ben je gewend aan werken met Google Analytics, DoubleClick en Google Webmaster. Taalbeheersing Nederlands en Engels moet uitstekend zijn. 

De aanvraag is binnengekomen op 07-02-18, en de beoogde start is per maart.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn voor meer interessante opdrachten https://www.linkedin.com/company/sqiq/ 

meld je aan Terug naar interim