Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Online Marketing Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Marketing Manager voor een retailer

Essentie van de opdracht: je bent o.a. verantwoordelijk voor webanalyse en een bijna 20 koppen tellende Online Marketing-afdeling, die je aanstuurt via 3 Senioren/Managers. Online Marketing is bij onze opdrachtgever opgesplitst in 3 verschillende teams die alle drie verantwoordelijk zijn voor het behalen van eigen KPI’s. Je bent verantwoordelijk voor de complete daily Trade- en Online Marketing-resultaten. Hiervoor stel je heldere KPI’s, breng je structuur aan, zorg je voor juiste prioritering en val je bij op het gebied van stakeholder-management in deze high pace retail-organisatie. Middels een faciliterende opstelling zorg je dat jouw teams zelfsturend en zelfstandig kunnen opereren en rapporteer jij aan de Head of Ecommerce. We zoeken een ‘Manager van Managers’, met internationale ervaring, die beslissingen durft te nemen en richting kan geven. Specifiek is ervaring met DMP/customer centric marketing een pré. Bovenal vraagt deze toffe opdrachtgever ook om een dito leuk persoon!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 27-06-2019 en de beoogde start is medio augustus, 32 tot 36 uur per week (in overleg), voor 6 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim