Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Marketing Manager.

Essentie van de opdracht: je bent verantwoordelijk voor Webanalyse en een bijna 20 koppen tellende Online Marketing-afdeling, die je aanstuurt via 3 Senioren/Managers. Online Marketing is bij onze opdrachtgever opgesplitst in Online Branding/Design, E-category Marketing en Online Channels. Je bent verantwoordelijk voor de complete daily Trade- en Online Marketing-resultaten. Hiervoor stel je heldere KPI’s, breng je structuur aan, zorg je voor juiste prioritering en val je bij op het gebied van stakeholder-management in deze high pace Retail-organisatie. Middels een faciliterende opstelling zorg je dat jouw teams zelfsturend en zelfstandig kunnen oppereren. We zoeken een ‘Manager van Managers’, met internationale ervaring, die beslissingen durft te nemen en richting kan geven. Specifiek is ervaring met DMP/customer centric marketing een pré. Bovenal vraagt deze toffe opdrachtgever ook om een dito leuk persoon!

Deze aanvraag is binnengekomen op 26-06-2018 en de beoogde start is per begin september, voor een periode van een half jaar.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim