Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die interim Online Programmamanager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Programmamanager voor een ondernemersorganisatie:

Essentie van de opdracht: als Online Programmamanager zet je de volgende stappen in de omnichannel van de bediening van een online platform voor ondernemers. Je bent verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling, uitwerking en implementatie van diverse onderdelen. Als Online Programmamanager leidt je het Omnichannel programma dat zich richt op: cultuur, leiderschap & verandermanagement, kanaalsturing, nieuwe kanalen en de doorontwikkeling van digitale kanalen. Je zet deelprojecten op om resultaten te boeken en je analyseert kansen en uitdagingen. Je bewaakt de planning en voortgang van de projectdoelen.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 19-11-2019 en de beoogde start is per december 2019., 40 uur per week, tot in ieder geval het einde van 2020.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +31208006004

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim