Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die interim Interim Online Project Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Project Manager voor een E-mailmarketing bureau:

Jij bent een Interim Online Project Manager met de skills en ervaring om samen met je team de mooiste marketing automation en e-mailmarketing campagnes tot werkelijkheid te brengen. En je bent in staat om als sparringpartner mee te denken over de verschillende wensen en uitdagingen van onze klanten. Jij gaat voor het beste resultaat voor de klant én voor het bedrijf? Het is een full service e-mailmarketingbureau waar ze op zoek zijn naar een project manager die het team kan aansturen, meenemen en bovenal enthousiasmeren.  Als Project Manager ga je samen met het team de mooiste marketingcampagnes voor de top-klanten tot werkelijkheid brengen!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 29-11-2019 en de beoogde start is per z.s.m., 32 tot 40 uur per week, voor in ieder geval 3 maanden met kans op verlenging.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +3120 800 6004

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim