Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben of ken jij de interim Online Projectmanager die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Projectmanager voor een retailer.

Essentie van de opdracht: bij deze opdracht wordt jij als Projectmanager echt de spin in het web die met het team schakelt over wat er moet gebeuren. Je zal komen te werken met zware stakeholders en moet daar goed mee kunnen sparren. Je beweegt je op het snijvlak van e-commerce, techniek en user-experience, maar ook retail en trainingen. Agile ervaring is meer dan een pre, om ook developers mee te kunnen krijgen. Je moet ervaring hebben in een online omgeving en de expertise ligt vooral op projectmanagement zelf. 

De aanvraag is binnengekomen op 17-07-2020, en de beoogde start is per september, 40 uur per week. De opdracht duurt circa 1 jaar.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 531 28 802 of frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim