Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Online Sales Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Sales Specialist voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Online Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de online sales en engagement resultaten op Customer klanten. Met het team verdiep je je in het klantgedrag en maak je een strijdplan met digitale engagement- en sales activiteiten met als doel het aantrekken van nieuwe klanten. Je ontwikkelt state of art online (paid & owned) campagnes en voert deze uit. Hierbij is het van belang dat je je on- en offline klant inzichten, kennis, e-commerce skills en andere marktontwikkelingen inzet en gebruikt. Jouw teamgenoten inspireer je om samen moeiteloze en digitale ervaringen te ontwikkelen voor de klant en propects. Tot slot kom je te werken in een multidisciplinair team dat geen uitdaging uit de weg gaat. Ben je commercieel, creatief en ondernemend? Heb jij de drive om samen met je collega’s resultaten te boeken? En heb je kennis en ervaring met online sales & engagement campagnes gericht op klant retentie en activatie? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 02-03-2023, per maart, voor 32-40 uur in de week in Amsterdam (hybride).

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim