Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Interim Online Sales Specialist voor een Financiële Dienstverlener

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Sales Specialist.

De essentie van de opdracht: jij bent verantwoordelijk voor de online sales resultaten op jouw klantgroep. Voor jouw klantgroep ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen m.b.t. online verkoop, leads, services en klanttevredenheid. Ontwikkeling van online acties en salesinitiatieven houd jij in de gaten en optimaliseer jij. Daarnaast ben je bekend met de agile manier van werken en de bewaking van de voortgang, het budget en de eindresultaten van jouw acties. Daarnaast heb je ervaring op het gebied van stakeholdermanagement. Daarbij wordt gebruik gemaakt van jouw on- en offline klantinzichten, jouw kennis van de laatste marktontwikkelingen en jouw up-to-date online marketing skills. Jij begrijpt als geen ander wat er nodig is voor conversie van bezoeker naar een klant en jij snapt hoe je klanten online bereikt. 

De aanvraag is binnengekomen op 10-10-18, en de beoogde start is per november.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met
Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290  en via kellygeesink@sqiq.nl.

meld je aan Terug naar interim