Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Online Sales Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Sales Specialist voor  een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: voor een financiële dienstverlener zijn we opzoek naar een Online Sales Specialist die zich gaat focussen op het domein Pensioenen van de organisatie. Binnen het team zitten veelal specialisten die zich focussen op hetzelfde domein. Jij bent iemand die commercieel is ingesteld campagnes kan opzetten en aan de slag kan gaan. En jij begrijpt als geen ander wat er nodig is voor conversie van bezoeker naar een klant en jij snapt hoe je klanten online bereikt.

Deze aanvraag is binnengekomen op 14-04-2019, de startdatum is begin zomer voor een periode van 6 maanden, 32-36 uur per week.

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31 6 50 51 02 90 of via kellygeesink@sqiq.nl.

Meld je aan Terug naar interim