Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Online Sales Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Sales Specialist voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Online Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de traffic aansturing en optimalisatie in samenwerking met traffic bureaus en het opzetten van online marketing campagnes. Jij bent verantwoordelijk voor de online sales resultaten van jouw klantgroep m.b.t. online verkoop, leads, services en klanttevredenheid. Ontwikkeling van online acties en salesinitiatieven houd jij in de gaten en optimaliseer jij. Daarnaast ben je bekend met de agile manier van werken en de bewaking van de voortgang, het budget en de eindresultaten van jouw acties. Stakeholdermanagement kent voor jou geen geheimen. Jij begrijpt als geen ander wat er nodig is voor conversie van bezoeker naar een klant, en jij snapt hoe je klanten online bereikt.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 09-12-2019 en de beoogde start is per januari, 32 – 36 uur per week, voor minimaal 3 maanden.
Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 531 28 802.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim