Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Online Sales Specialist  die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Sales Specialist voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: als Online Sales Specialist ben jij verantwoordelijk voor de conversiestijging van een nieuwe applicatie. Hierbij is ervaring met app heel belangrijk. Jij bent verantwoordelijk voor de werving van nieuwe, blije, klanten die uit jouw bezigheden voortvloeien en je mag bij elke conversiestijging een ererondje maken.  Denken in oplossingen, creatieve content en mooie tools, jij krijgt er energie van!

Wie ben jij? 

-Academisch werk-en denkniveau, met minimaal zeven jaar ervaring binnen het online domein
-Kennis van en ervaring met (innovatieve) online sales en leadgeneratie, app marketing, campagnes, social media, display advertising, search, mobile marketing en targetting
-Ervaring met e-commerce binnen een multichannel omgeving en relevante ervaring met het vermarkten van apps

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 20-06-2019 en de beoogde start is per begin juli, 32 tot 36 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim