Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Online Sales Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Sales Specialist voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Online Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor het genereren van traffic naar de website en appstores en het optimaliseren van de conversie naar productaanvragen en app installs. Je maakt een strijdplan gericht op allerlei digitale marketing- en salesactiviteiten voor de nieuwe app. Je kent je weg in paid en owned mediakanalen zoals SEO, SEA, social en e-mail. Daarnaast vertaal je klantfeedback naar optimalisaties, analyseer je dagelijks de traffic en conversies én ben je een kei in het spotten van kansen op basis van data. Jij begrijpt volledig hoe je online verleidt en wat er nodig is voor de conversie van een bezoeker tot uiteindelijk een actieve gebruiker.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 30-01-2020 en de beoogde start is per februari, 32 – 36 uur per week, voor minimaal 3 maanden.
Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 531 28 802.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim