Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Interim Online Sales Specialist voor een Financiële Dienstverlener

We hebben wéér een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

De essentie van de opdracht ligt voornamelijk in het maximaliseren van de toegevoegde waarde van digitale kanalen op het gebied van digitale dienstverlening, services en klanttevredenheid. Daarbij gaat het om goede converterende proposities en online-campagnes opzetten, met de na druk op app-marketing. Ook draag je bij aan groei en het behalen van self services-doelstelling en het behalen CES en NPS-doelstellingen door het initiëren van online-acties (release-communicatie, SEA, media, campagnes). Dit alles gericht op MKB-medici. 

Kortom: jij bent verantwoordelijk voor de de online kanalen en het opzetten van een nieuw saleskanaal. Ter bevordering van de online sales ben je bezig met online acties en sales initiatieven en pak je jouw verantwoordelijkheid voor de coördinatie en uitvoering  voor dit. Daarbij zorg je voor draagvlak voor nieuwe initiatieven richting stakeholders en lukt het je om met jouw inzichten en resultaten de beste online campagnes te optimaliseren. Dit alles stem je af met het budget en relevante content. Ervaring met Agile is een pré, maar geen must. Tot slot weet jij van dit alles als Interim Online Sales Specialist een succesverhaal te maken door de inzet van search, partnersites, premium acties en SEO. 

De aanvraag is binnengekomen op 07-12-17, en de beoogde start is per begin januari.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn voor meer interessante opdrachten https://www.linkedin.com/company/sqiq/ 

Tijdelijk de beste!

meld je aan Terug naar interim