Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Specialist Acquisitie voor een digitale start-up opgericht door een internationale chemische distributeur.

Essentie van de opdracht: We zijn voor deze opdracht op zoek naar een doelgerichte en flexibele interimmer die in een start-up omgeving op hoge snelheid grote budgetten kan bouwen voor een nog grotere internationale speler. Iemand die weet hoe je een bureau aanstuurt en ook veel inhoudelijke kennis heeft. Jij bent energiek en weet wat er moet gebeuren om een digitale transformatie op gang te brengen. Je werkt samen met scrum teams, bureaus en neemt een online marketeer onder je vleugels.

Ben jij de specialist en ondernemer die niet bang is voor een digitale transitie en graag de uitdaging aan gaat om in een start-up omgeving te werken? Heb jij B2B ervaring en weet je alles over marketing automation? Neem dan contact met ons op!

De aanvraag is binnengekomen op 23-04-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim