Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Specialist Retentie voor een digitale start-up opgericht door een internationale chemische distributeur. 

Essentie van de opdracht: Voor deze opdracht zijn we op zoek naar een flexibele en doelgerichte interimmer die graag op hoge snelheid met grote budgetten bouwt in een start-up omgeving voor een grote internationale speler. Een specialist met veel inhoudelijke kennis maar die ook weet hoe bureaus aangestuurd moeten worden. Jij barst van de energie en weet hoe een digitale transformatie bewerkstelligd moet worden. Dit zal je samen doen met scrum teams, bureaus en je zult een online marketeer onder je vleugels nemen. 

Ben jij die ondernemende online specialist die niet terugdeinst voor een digitale transitie en het een uitdaging vindt om in een start-up omgeving te werken? Heb jij B2B ervaring en weet jij alles op het gebied van marketing automation? Neem dan nu contact met ons op!

De aanvraag is binnengekomen op 23-04-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim