Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Online Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Specialist voor een internationaal center:

Essentie van de opdracht: als Online Specialist zet jij het internationaal center op de digitale kaart. Jij weet als geen ander hoe je de internationale doelgroepen bereikt via: website, nieuwsbrieven en diverse sociale media kanalen. Jij werkt mee aan de ontwikkeling van pr materiaal, online rapportages en optimalisatie van het beheer. Verder ben je verantwoordelijk voor de content creatie, genereert traffic en zorgt voor nieuwe volgers door het slim inzetten van online tools. Jij zorgt voor een goede vindbaarheid (SEO) en voor usability verbeteringen van de website. 

Met de aangewezen partners onderhoud je contact over het aanleveren en delen van content. Jij weet hoe je je kan inleven in de behoefte van internationals en/of hebt ervaring binnen de internationale gemeenschap. Verder denk je mee aan het evenementenprogramma voor internationals. 

Wat kan jij?

-Uitstekende beheersing van de Engelse taal (native speaker)
-Enthousiast, proactief, en goede analytische/communicatieve/sociale vaardigheden
-Ervaring met het werken met CMS en CRM systemen
-Ervaring met het produceren en optimaliseren van content met een informatief/adviserend/inspirerend karakter voor online en offline materiaal
-Ervaring met CRM en CMS systemen

Locatie: Zuid-Holland

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 04-09-2019 en de beoogde start is zo snel mogelijk, 32 per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31208006004 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim