Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Owned Media Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Owned Media Specialist voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Owned Media Specialist ben je de schakel naar verschillende product teams. Je bent van begin tot eind betrokken bij owned media campagnes; je adviseert teams bij het opzetten van nieuwe campagnes. Dit doe je op basis van de reeds opgedane ervaring met crm en e-mail. Bovendien werk je nauw samen met de cross-channel specialisten. Daarnaast kijk je ook mee met de performance en help je met bijsturen als de resultaten tegenvallen. Je monitoort resultaten van de owned campagnes, geeft verbeteringen aan waar nodig en adviseert teams over de inzet van de owned kanalen binnen de customer journey. Lijkt het jou leuk om campagnes te testen en te optimaliseren? Ben je op de hoogte van de laatste innovaties? Werk je graag samen met verschillende teams om samen het beste resultaat te behalen, maar ben je ook zelfstandig? En heb werkervaring in marketing of als campagne manager? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 15-11-2022, per direct, voor 32 uur in de week (hybride).

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim