Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Vanwege het grote aantal aanvragen voor deze opdrachtgever, verwachten wij veel animo.

Heb jij interesse in deze aanvraag, stuur dan een e-mail naar frederiekeverhoeven@sqiq.nl met jouw nieuwste cv en vermeld in de mail de naam van de aanvraag waar jij interesse in hebt. Jij krijgt dan zo snel mogelijk alle informatie over deze opdracht naar je toegestuurd.

Zo help jij ons enorm om het overzicht te bewaren! ūüėČ

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Paid Search Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‚Äėtijdelijk de beste‚Äô en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Paid Search Specialist voor een retailer:

Essentie van de opdracht: als Paid Search Specialist ben jij verantwoordelijk voor de SEA/PPC kanalen voor de Europese websites van deze retailer. Je werkt samen met bureaus om alle online advertising campagnes op te zetten en te optimaliseren. Jij zult strategisch en operationeel aan de slag gaan, werkt nauw samen met je collega’s en weet alles van website analytics en digital marketing tools (Google Analytics, SA360, DV360, Google Adwords). Retailervaring voor deze opdracht is een pr√©.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 21-08-2020 en de beoogde start is per direct, 32 tot 40 uur per week.

Interesse? Stuur dan een email met jouw nieuwste cv en vermeld ook de titel van de interimaanvraag naar frederiekeverhoeven@sqiq.nl. 

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim