Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Head Of Digital Marketing die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Paid Social Lead voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Paid Social Lead ben jij verantwoordelijk voor het managen van een team van 3 FTE, waarin jij ervoor zorgt dat het team dezelfde koers blijft varen. Je delegeert de taken voor het team, maar geeft zelf ook inzichten in het laten groeien van accounts. Er worden doelen gesteld en deze dient het team te behalen. Jij weet hoe jij (nieuwe) accounts kunt laten groeien. De business wordt centraal georganiseerd om de business zo goed en professioneel mogelijk te laten groeien. Hierdoor worden globaal dezelfde strategieën en kanalen doorgevoerd en toegepast. Naast Facebook en Instagram weet jij ook hoe TikTok optimaal in te zetten is en hoe Snapchat jouw doelgroep bereikt. Je bent constant bezig om de juiste samenwerking op te zoeken om de juiste informatie te krijgen om het werk te vergemakkelijken. Ben jij goed in Paid Social? Heb jij een commerciële drive en visie? En lijkt het jouw leuk om een team te managen? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken voor deze opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 29-06-2022 en de start is per medio augustus, voor minimaal 4 dagen per week, voor +/- 6 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via mitchwesten@sqiq.nl of via +31 6 30506285.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim