Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Performance Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Performance voor een mediagroep:

Essentie van de opdracht: Als Performance Manager werk je met jouw team overkoepelend voor meerdere merken. Je stuurt 7 FTE aan. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de implementatie en de optimalisatie van alle B2B performance proposities van de special interest media (in-content Affiliate, commerciële posities & Contextual Display). Samen met sales wordt contact gezocht met klanten om nieuwe partijen aan te sluiten, en vervolgens de resultaten en doelstellingen te bespreken. Op basis van deze gesprekken, de performance resultaten uit de verschillende proposities, en display resultaten worden de kanalen geoptimaliseerd. Denk hierbij aan bredere inzet over de kanalen, optimalisatie van CPS/CPC tarieven en in samenwerking met redacties verbetering van de commerciële redactionele inzet. Samen met het performance team die bestaat uit een multidisciplinaire mix van account-, performance-, yield management en shop support ben jij verantwoordelijk. Ben jij een kei in stakeholdermanagement en weet je teams aan te sturen? Ben je bekend met de propositie Contextual Display en een kei in Affiliate? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 29-08-2022, per direct/medio september, 4 – 5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +316 10 595 623 of via flovanderhorn@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim